Supplier Homepage Products All products TRX300EX Sportrax ATV Multifunctional taiwan atv parts

TRX300EX Sportrax ATV Multifunctional taiwan atv parts

FOB Price: USD $40 - $55 / Piece
Brand Name: Jinling
Model Number: TRX300EX Y30001
Place of Origin: Zhejiang, China
Min.Order Quantity: 5 Piece / Pieces
Payment Terms: T/T MoneyGram Credit Card
Supply Ability: 1000 Piece / Pieces per Month
Packaging Details: CANTON
Port: NINGBO

TRX300EX Sportrax ATV Multifunctional taiwan atv partsProduct Description

Product Description  

As an professional QUAD ATV/UTV parts manufacturer in China.Jinling Vehicle will supply best quality vehicle and service for you.utv rear axle

1.Parts name :ATV Parts/Bearing Carrier/ Sportrax 400 ATV
2.Parts No.H30001
3.Material:Aluminum
4.Surface treatment:Polishing
5.Main Process:Machining
6.Inspection standard:Strictly according to the drawings/sample
7.Delivery:25-40 days after recieving the deposit
8.OEM service:acceptable.
9.OEM NO.

52200-HM3-000

10.Application:

2008  Sportrax 300 TRX300EX 2×42007  Sportrax 300 TRX300EX 2×42006  Sportrax 300 TRX300EX 2×42005  Sportrax 300 TRX300EX 2×42004  Sportrax 300 TRX300EX 2×42003  Sportrax 300 TRX300EX 2×42002  Sportrax 300 TRX300EX 2×42001  Sportrax 300 TRX300EX 2×42000  Sportrax 300 TRX300EX 2×41999  Sportrax 300 TRX300EX 2×41998  Sportrax 300 TRX300EX 2×41997  Sportrax 300 TRX300EX 2×41996  Sportrax 300 TRX300EX 2×41995  Sportrax 300 TRX300EX 2×41994  Sportrax 300 TRX300EX 2×41993  Sportrax 300 TRX300EX 2×4

  Product Pictures  

  Company Information  

1. Our factory possesses our own factory building and office building (The area of factory building is 25000 m²

, double span of workshop is 8560 m²), the transportation is very convenient.

2. Our factory has strong production team, research and development team, foreign trade team and after-sale team.

3. CEO has been engaged in the production and sales of ATV and ATV parts for 16 years, who has affinity, possess strong positive energy. There 30 employees, who has worked for more than 10 years with perfect welfare benefits.

4. Our factory is the legal enterprise approved by government, with close relations with the government

5. The funding strength of the company is strong, it selects quality brand supplier for cooperation, with large-scale purchasing, cost control, abundant raw materials of warehouse.

6. We have 50 sophisticated equipments, the equipments, which is produced by standardization with mass production, is real thing, and test facilities are complete with high safeness.

7. Strong research and development ability, good seizing ability of market trend, valued brand image.

8. Standardization production (in compliance with ISO production and management, in accordance with 6S total management), the service time of product is long, ranking the top in the same trade.

9. With good mastery of requirement ability of customers and the introduction by old customers, the company pays a return visit to customers at a regular time

10. With high single-minded degree, continuous study and summary, the company accumulates and makes progress.

 Our Advantages   

1.ask:What is the minimum order quantity?  
 answer:MOQ for ATV: 1x20FT, MOQ for spare parts: 5pcs
2.ask:What is the production and delivery time?  
 answer:Delivery for ATV: 20-30 days. Delivery for spare parts: 5-15days
3.ask:Can I order a sample ?  
 answer:Yes for spare parts,and need 200 USD as sample fee for ATV.
4.ask:Can we use our own shipping agent ?  
 answer:Sure.
5.ask:Can we mix the 20ft container ?  
 answer:Yes, you can mix no more than 4 models in a 20ft container and no more than 6 model in a 40HQ container. 
6.ask:Can we use our own logo or design for sticker ?  
 answer:Welcome!
7.ask:How often do you develop new models?  
 answer:We regularly develop 1 new model per 3 months.
8.ask:Do your factory have Certificate?  
 answer:We have CE for all of our ATV products and EEC for mostly of ATV products. 

 Packaging  

Film 45#,40Cr frame inside and  strong carton outside.

We can also do the mark and sticker as buyers require.

 Recommended Product  Our Services

 

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Ms. Rachel Ying
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for?

Find Similar Products By Category

Buy on www.wishwl.com
How to Buy
Browse by Catagories
Browse by Hot Regoins
Private Sourcing Events
Sell on www.wishwl.com
How to Sell
Post Products
Manage Products
Manage Groups
Services
Product Update
China Suppliers Mobile Site
Sitemap
About
About Us
Link to Us
Contact Us
Successfully!

Thank you for your enquiry and you will be contacted soon.