Supplier Homepage Products Chain Saw Parts Hot selling toothpick making machine metal cutting band saw machine chainsaw recoil starter

Hot selling toothpick making machine metal cutting band saw machine chainsaw recoil starter

FOB Price: USD $1.2 - $3.9 / Piece
Min.Order Quantity: 10 Piece / Pieces
Payment Terms: T/T MoneyGram Credit Card
Supply Ability: 80000 Piece / Pieces per Month
Packaging Details: Export carton
Port: Ningbo Shanghai

Hot selling toothpick making machine metal cutting band saw machine chainsaw recoil starter Product Description 

We are a experienced supplier for Chain saw,Chain saw parts

garden tool and their spare parts toothpick making machine,metal cutting band saw machine,wood log cutting machine.

We supply different model Chain saw/chainsaw parts as follow:

crank case,cylinder head,Starter,starter spring, starter pulley,washer,

Ignition coil,piston,carburetor,clutch drum,clutch,sprocket,on-off switch,

 inlet pipe,air pipe,piston pin,piston ring, oil pump,sprocket,oil cap,brake assy,chain,guide bar,damper,

crankshaft,control handle bar,fly wheel,air filter,spark plug,Starter pawl plate,Carburetor seal kits,ail cleaner,

muffler,starter spring,starter pulley,pull line,bearing,gasket set,inlet valve,rocker arm,oil seal,case,

timing gear,oil cap,fuel cap,oil pipe,fuel pipe,fuel tank,fuel tank cap,blade,nylon head,nylon line, harness, gear case,clutch case,Face protect shield and so on.

 Product Pictures  

  Company Information  

1. Our factory possesses our own factory building and office building (The area of factory building is 25000 m²

, double span of workshop is 8560 m²), the transportation is very convenient.

2. Our factory has strong production team, research and development team, foreign trade team and after-sale team.

3. CEO has been engaged in the production and sales of ATV and brush cutter for 16 years, who has affinity, possess strong positive energy. There 30 employees, who has worked for more than 10 years with perfect welfare benefits.

4. Our factory is the legal enterprise approved by government, with close relations with the government

5. The funding strength of the company is strong, it selects quality brand supplier for cooperation, with large-scale purchasing, cost control, abundant raw materials of warehouse.

6. We have 50 sophisticated equipments, the equipments, which is produced by standardization with mass production, is real thing, and test facilities are complete with high safeness.

7. Strong research and development ability, good seizing ability of market trend, valued brand image.

8. Standardization production (in compliance with ISO production and management, in accordance with 6S total management), the service time of product is long, ranking the top in the same trade.

9. With good mastery of requirement ability of customers and the introduction by old customers, the company pays a return visit to customers at a regular time

10. With high single-minded degree, continuous study and summary, the company accumulates and makes progress.

 Our Advantages   

1.ask:What is the minimum order quantity?  
answer:MOQ for Chain saw and spare parts: 5pcs
2.ask:What is the production and delivery time?   
answer:Delivery for Brush cutter: 20-30 days. Delivery for spare parts: 5-15days
3.ask:Can I order a sample ?  
answer:Yes with cost.
4.ask:Can we use our own shipping agent ?   
answer:Sure.
5.ask:Can we mix the 20ft container for Chain saw ?   
answer:Yes, you can mix no more than 4 models in a 20ft container and no more than 6 model in a 40HQ container.  
6.ask:Can we use our own logo or design for sticker ?   
answer:Welcome!
7.ask:How often do you develop new models?   
answer:We regularly develop 1 new model per 3 months.
8.ask:Do your factory open mold and OEM for customers
answer:Yes.  

 Packaging  

1pc chain saw in a box,2 boxes in out carton. 

Or as customer's require.

We can also do the mark and sticker as buyers require.

 Recommended Product  5200 chain saw Oil ... 5200 Chain Saw Spa ... 5200 Chain Saw Spa ...  

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Ms. Rachel Ying
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for?

Find Similar Products By Category

Buy on www.wishwl.com
How to Buy
Browse by Catagories
Browse by Hot Regoins
Private Sourcing Events
Sell on www.wishwl.com
How to Sell
Post Products
Manage Products
Manage Groups
Services
Product Update
China Suppliers Mobile Site
Sitemap
About
About Us
Link to Us
Contact Us
Successfully!

Thank you for your enquiry and you will be contacted soon.